Perpetuum participa en el Jove Atelier

CREACIÓ, FORMACIÓComments (0)

Perpetuum col.laborarà en la producció i organtizació de projecte el Jove Atelier d’Antonio Morcillo.

EL Jove Atelier té com a objectiu donar una resposta creativa i d’integració social per a persones discapacitades, sobretot malalts mentals, o altres col·lectius amb risc d’exclusió, per ajudar-los en la seva integració social.

Proposem una experiència interdisciplinar, impartint tallers en els que les disciplines d’escriptura, interpretació i creació física treballin de la mà i s’autoalimentin. L’objectiu és transversal: l’escriptura també a partir del cos, el moviment també a partir de la paraula. Consciència corporal i imaginació literària comparteixen un espai comú: l’espai de la creativitat, on la ment i el cos no estan separats, si no més aviat, formen un tot indivisible.

Els creadors que participaran en aquesta edició són Antonio Morcillo, director teatral i dramaturg, Sophie Kasser, pedagoga i intèrpret físic, amb la col.laboració de Judith Navarro, conta contes i mim corporal i Rosa Moliné, terapeuta corporal.

Convidem a totes les associacions que treballen amb col.lectius de malalts mentals perquè facin difusió del projecte i engresquin als seus membres a participar-hi!. Ben aviat ens posarem en contacte amb vosaltres!

 

Projecte subvencionat per l’Obra Social La Caixa

OBRA-SOCIAL-LA-CAIXA1

» CREACIÓ, FORMACIÓ » Perpetuum participa en el Jove Atelier

01/10/2015

Comments are closed.