perpetuum participa a l’Altre Festival

CREACIÓComments (0)

A perpetuum portem uns mesos treballant en un projecte molt especial,  l’Altre Atelier. Un projecte concebut per tres creadors de diferents àmbits culturals, Marta Carrasco, creadora escènica i coreògrafa, Antonio Morcillo, autor i director teatral i Antonio Masegossa, actor i director i multiplicador de Teatro del Oprimido. Els tres defensen la imperfecció, l’espontaneïtat i la lluita personal i mental en els seus treballs escènics.

I amb aquesta premisa de partida hem concebut tres tallers independents i alhora interrelacionats, dansa, escriptura i posada en escena, on, en la majoria dels casos,  els seus protagonistes i reals creadors són persones amb algun trastorn mental.

El taller d’escriptura creativa, a càrrec de l’Antonio Morcillo, s’està fent amb la gent dels Tres Turons i el de dansa, a càrrec de la Companyia Marta Carrasco, amb actors i actrius seleccionats en una audició celebrada prèviament.

El resultats, Bon Nadal o l’últim sopar i Jo sóc un altre es presentarà els propers 6 i 7 de juny, 2015 a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats dins el marc de l’Altre Festival.

AQUÍ trobareu tota la informació i el programa del Festival i us animem a que vingueu a gaudir de la feina d’aquests grans artistes!

 

Projecte subvencionat per OBRA-SOCIAL-LA-CAIXA1

 

 

 

» CREACIÓ » perpetuum participa a l’Altre Festival

18/05/2015

Comments are closed.