CURSOS I TALLERS

cursos

Els nostres tallers van dirigits tant a dramaturgs com a qualsevol persona amant de les lletres i el teatre.

Si ets un col.lectiu i vols que et dissenyem un curs per a la teva gent, contacta’ns per mail: info@perpetuum.cat

Aquí teniu una mostra dels cursos oferts fins ara:

TALLER D’ESCRIPTURA CREATIVA SOBRE EL FET SOCIAL
Us proposem un curs d’escriptura creativa per treballar el fet social i transformar el nostre malestar en quelcom artístic. Proposem dos tallers: un primer taller d’escriptura social i un segon taller de creació.
L’objectiu és explicar històries. Narrar testimonis. Donar eines creatives a aquells que directament han patit o estan patint la greu situació social i econòmica, encara molt present a Espanya, i ajudar-los així a expressar la seva vivència.
Van dirigits a integrants d’entitats o associacions que treballen en l’àmbit social i compromesos amb nous models d’organització i convivència i a les persones directament afectades.
En col.laboració amb El Timbal, centre de formació i creació escènica. I subvencionat per AJUNTAMENT_Llimes_reduides-02_CMYK

APRENENT A PARLAR EN PÚBLIC
Curs d’extensió universitària. Dirigit a aquella persona interessada en millorar la seva capacitat d’expressió oral i en perdre la por a parlar en públic, potenciant la seva capacitat de persuasió a partir de l’aprenentatge d’algunes tècniques retòriques i teatrals.

CURS D’ESCRIPTURA CREATIVA
Curs d’extensió universitària. Es tracta de descobrir i desenvolupar les nostres habilitats com escriptors, potenciant la nostra creativitat mitjançant la literatura, tant narrativa com dramàtica.

CURS D’ESCRIPTURA CREATIVA II
Curs d’extensió universitària. Curs avançat per aprofundir en les tècniques i mètodes de l’escriptura creativa, entenent-la com un mitjà per a desenvolupar els coneixements sobre la composició literària per part de l’alumne, així com la seva pròpia originalitat en tant creadors.

 

Cursos organitzats per

logos uned-perpetuum

Amb la col.laboració de

Fundacion_SGAE.BR.web

Sgae.BR.web

• 27/06/2014

Comments are closed.