TALLER D’ESCRIPTURA SOCIAL

NOVA EDICIÓ DEL TALLER D’ESCRIPTURA SOCIAL!

 

La crisi econòmica que es viu a Europa és també una crisi de valors que ens planteja noves preguntes i ens convida a la reflexió individual i col·lectiva.

Amb aquest taller volem articular una sèrie de respostes des de l’escriptura creativa i fomentar la reflexió crítica i dramatúrgica davant la situació que vivim a la nostra societat i, també, en el projecte europeu. Situació relacionada principalment amb valors que afecten  a la vida econòmica, social i política de les persones. Per tant, el malestar davant el present i la reivindicació ideològica seran els elements fonamentals d’aquest taller, així com explorar les diverses vies per plasmar-les en un text teatral.

Què proposem

TALLER D’ESCRIPTURA SOCIAL (12 hores)

Treballarem a partir d’una historia concreta aportada per cada participant, ja sigui real o inventada. Sobre aquest primer input, analitzarem teòrica i pràcticament el tema o temes subjacents, la simbologia implícita, els personatges, l’argument, el discurs, etc. Reflexionarem en grup sobre els possibles desenvolupaments dramatúrgics de la historia i farem exercicis d’escriptura a partir d’aquest anàlisi.

 

Què volem?

L’objectiu de la proposta és articular una sèrie de respostes des de la creativitat i la reflexió activa dels participants davant uns determinats fets o situacions. Davant de la complexitat dels conflictes, volem treballar amb la disparitat dels punts de vista i l’autocrítica, fugint del pamfletismes, buscant la provocació, pensant la millor manera d’articular la nostra opinió sobre el paper i sobre l’escenari.

A qui ens adrecem?

El taller va dirigit a integrants d’entitats o associacions que treballen en l’àmbit social i cultural, a dramaturgs o estudiants, intèrprets de les arts escèniques, perfils creatius, periodistes, professionals de diferents àmbits educatius, socials i culturals, etc. , en definitiva a persones compromeses amb nous models d’organització i convivència i amb ganes de generar debats sobre la realitat més propera.

Format i condicions

Dates:  Setmana del 17 al 21 de desembre, 2018

Horari:

  • Dilluns de 20h a 22h.
  • Dimarts, dimecres, dijous i divendres de 19,30h a 22h.

Preu: 90,00€

Descomptes:  20% de descompte si ets estudiant d’arts escèniques, graduat de l’Institut del teatre  i/o et trobes en situació d’atur

 


INSCRIU-TE AQUÍ

 

Organitzen

 

 

 

amb el suport de 

AJUNTAMENT.esquerra

• 19/11/2018

Comments are closed.