perpetuum

Resilience, sustainability and creativity.

La Confraternità del Chianti

[ca] Connexions artístiques

La Confraternità és una companyia estable, fundada per Chiara Boscaro i Marco Di Stefano, que treballa en la creació d’un repertori de dramatúrgia contemporània i el desenvolupament de projectes culturals multidisciplinaris i pedagògics dedicats tant a adults com a nens, a Itàlia i a l’estranger.

Des del 2014 fins avui ha dut a terme el projecte internacional PENTATEUCO que l’ha portat a produir 5 monòlegs a diversos països europeus, com Romania, Croàcia, Suècia, Espanya i el Regne Unit. Per aquestes representacions del projecte, la companyia va rebre el Premi de Teatre i Memòria del Museu Cervi, el Premi de Teatre de la Voz de la Societat Juvenil d’Endas, el Teatro dell’Argine i Crexida, el Premi del Festival de Teatre Valtellina i el Premi a la Producció del Festival SUQ de Gènova. . Els membres de la Confraria són: Chiara Boscaro, Valeria Sara Costantin, Marco Di Stefano, Marco Pezza, Diego Runko i Giulia Versari.

La Confraternità forma part de l’Associazione K., una residència teatral adherida a l’Associació ETRE i que gestiona MANIFATTURA K., un espai teatral situat al municipi de Pessano Con Bornago (MI). I és membre d’IETM, una xarxa internacional per a les arts escèniques.

l’equip de perpetuum i La Confraternità ens vam conèixer a l’última edició del Festival de Dramatúrgia sobre la crisi PIIGS es va fer una lectura de l’obra

07.09.2012 de Chiara Boscaro y Marco Di Stefano
Traducció: Carles Fernández Giua
Direcció: Alberto Díaz
Intèrprets: Laura Pujolàs y Alberto Díaz
Veus: Berta Giraut i Ignasi Guasch

i actualment estem treballant en la segona fase del projecte PIIGS: L’Observatori Artístic sobre la Crisi_Noves formes de comunitat.