perpetuum

Resilience, sustainability and creativity.

Farmaciola teatral

[ca] Educació en arts

First Aid Drama

Descripció:
First Aid Drama és un taller-farmaciola de primers auxilis per tot aquell qui vulgui millorar la seva capacitat expressiva i comunicativa. Ja sigui per un tema de creixement personal o que, per qüestions relacionades amb la seva feina, necessita eines relacionades amb la interpretació per sobreviure.
First Aid Drama s’adreça doncs a un ampli ventall de perfils i necessitats, des de la gent del món de la docència, guies turístics, advocacia, empresarial, periodístic, etc. i que per tant treballen davant un públic, a creatius com guionistes o animadors de 2-3D que han de construir un personatge de ficció passant pel personal sanitari (psicòlegs, treballadors socials i metges) que tracten amb col.lectius vulnerables.

Els continguts del taller s’adapten a la tipologia de l’alumnat, partint sempre de conceptes com l’expressió oral i el gest, l’expressió de les emocions i el moviment, la improvisació, la por escènica i l’autoconsciència del nostre cos.

Continguts:
– Les dues narracions: el que diem i el que diu el nostre cos.
– Emocions i sentiments: el viatge de la seva expressió.
– Respiració, veu, text i expressió corporal.
– La por escènica: què es pot fer?
– El personatge com alter ego.

Característiques:
Opció 1: curs presencial de 15 hores de durada, 5 sessions de 3 hores cada una.

Opció 2: classe magistral i tutoria online personalitzada, orientada a resoldre qüestions relacionades amb un esdeveniment concret (presentacions, entrevista de feina, debat, etc.).
Durada: 2 hores

CONTACTA’NS SENSE CAP COMPROMÍS PER UNA OFERTA PERSONALITZADA :

info@perpetuum.cat