perpetuum

Actuem perquè la cultura i la formació siguin agents de canvi

Escriptura Creativa online

- en curs
[ca] Educació en arts

Desenvolupar la nostra relació mès ludica amb el llenguatge i millorar les habilitats narratives per contar qualsevol historia. Aprendre a pensar més amb la mà que amb el cervell, de gaudir més del procès que del resultat. En definitiva, escriure per tornar a reescriure i desprès escriure de nou.

Continguts:
– Jugant amb les paraules: les infinites possibilitats dels límits.
– Jugant amb les paraules (II): conèixer-se amb un mateix.
– El personatge: la seva construcció i sortida al món.
– El punt de vista i l’estil.
– El diable està en els detalls.
– La historia: estructura i finals.

Informació:
Els curs té una durada de 15 hores, repartides en 5 sessions de 3 hores cada una.
Es realitzen exercicis a classe i fora de classe i els analitzarem conjuntament.

Curs virtual via zoom.
Preu: 90€
Idiomes: català i castellà.
Docent: Antonio Morcillo

L’Antonio és dramaturg, director teatral i docent format a l’Institut del Teatre de Barcelona i Màster en Arts escèniques per la Universidad del País Vasco.
Ha escrit una vintena de textos teatrals, alguns d’ells publicats i altres estrenats. Destaquen Bangkok (guanyador del Premi SGAE de teatre 2013), Al Hoyo (publicat per la revista ADE 2009), Firenze (Arola editors 2003), En experimentos con ratas (guanyador del Premi SGAE de teatre 2007), Despedida II (guanyador del Premi SGAE de teatre 2001) i Los Carniceros (guanyador del Premi Marqués de Bradomín 1998), entre d’altres.
Actualment compagina la seva faceta d’autor amb la docència teatral a diferents escoles catalanes, com Complot Escènic i Catalonia Film School i periòdicament imparteix tallers d’escriptura en col.laboració amb entitats educatives i socials (com UNED i Fundació Pare Manel).