perpetuum

Resilience, sustainability and creativity.

Enllaços


ApesRevista: Artes Performativas, Educación y Sociedad, revista que neix l’any 2018 per oferir un espai de trobada per a qualsevol experiència sobre Teatre/Drama en Educació.
Cultural Base: Plataforma social que pretén identificar i analitzar alguns dels principals debats i controvèrsies al voltant de la cultura, en particular en relació amb el patrimoni i les identitats europees.
Culture Action Europe: Xarxa europea de xarxes culturals, organitzacions, artistes, activistes, acadèmics i responsables polítics. Reuneix totes les pràctiques en cultura, des de les arts escèniques fins a la literatura, les arts visuals, el disseny i les iniciatives transversals, fins als centres comunitaris i grups activistes.
Eurodram: Xarxa europea amb l’objectiu de promoure nous textos dramàtics traduïts des d’Europa, l’Àsia Central i la Mediterrània.
Europa Creativa: Organisme depenen del Ministeri de Cultura i Esport-Espanya encarregat de difondre el programa Europa Creativa Cultura i d’assessorar als operadors culturals susceptibles de sol·licitar aquestes ajudes.
European Cultural Foundation: Entitat europea que promou un sentiment europeu mitjançant el desenvolupament i el suport a iniciatives culturals que ens permetin compartir, experimentar i imaginar Europa.
European Network of Cultural Centres: Xarxa que promou el diàleg i la cooperació entre centres culturals europeus orientats a lo social.
IETM: Xarxa internacional d’arts escèniques contemporànies amb més de 500 organitzacions d’arts escèniques i membres individuals que treballen en les arts escèniques contemporànies a tot el món: teatre, dansa, circ, performance, formes d’art interdisciplinari en viu, nous mitjans.
Interarts: Entitat sense fins lucratius que contribueix al desenvolupament humà a través de la cultura, dóna suport al disseny de polítiques culturals i promou el coneixement i la informació en el camp de la cultura.