El Jove Atelier: la convicció que pots fer qualsevol cosa

FORMACIÓComments (0)

Durant 9 mesos 4 creadors i artistes catalans han estat treballant, creant i aprenent conjuntament amb persones amb diverses discapacitats.

El projecte volia, principalment, introduir als participants en noves realitats artístiques per ajudar-los a entendre millor la seva realitat. En aquest sentit, no només han après una sèrie de tècniques per a desenvolupar la seva creativita, sinó que també han aprés a connectar-se d’una manera diferent amb ells mateixos. Per poder fer-ho molts d’ells han hagut de vèncer pors i arribar a la convicció de que pots fer qualsevol cosa i aprendre a jutjar-te, a tu mateix i a la resta, de manera positiva. L’observació rigorosa, però generosa, la col·laboració solidaria, l’esforç despreocupat, juntament amb el coratge d’avançar per territoris desconeguts en relació a la literatura i la performance, l’escriptura i el moviment es troben entre els objectius complerts i marcats des del començament.

Com a artistes i docents ens sentim plens, contents i reconectats també amb la senzillesa i l’espontaneïtat de fer, de crear.

Tenim clar que per la nostra banda continuaríem oferint tallers d’aquesta mena, tenim clar que tallers d’aquesta mena són necessaris per aquests col.lectius, però a la vegada sabem que tallers d’aquesta mena necessitaran sempre d’un recolzament econòmic perquè puguin dur-se a terme, perquè els participants en puguin gaudir i els docents també.

» FORMACIÓ » El Jove Atelier: la convicció que...

30/09/2016

Comments are closed.