perpetuum

Resilience, sustainability and creativity.

Arriba la 23a edició del festival Barcelona Poesia.

[ca] NOTICIES

Aquesta tardor la ciutat celebrarà una nova edició del Barcelona Poesia, que enguany s’ha ajornat sis mesos a causa de la covid-19. El festival tindrà més 150 participants, entre grans noms del gènere poètic i autors emergents amb noves propostes, i més de 27 activitats en diversos formats. Aquesta edició coincideix amb la Biennal de pensament, fet que permetrà teixir complicitats entre tots dos esdeveniments, que compartiran els actes d’inauguració i de clausura.

Del 13 al 18 d’octubre tindrà lloc a la ciutat el festival Barcelona Poesia, que enguany retrà homenatge a grans figures del gènere com Josep Carner, Maria Antònia Salvà, Joan Perucho, Jacint Verdaguer, Federico García Lorca, Felícia Fuster, Vicent Andrés Estellés o Pep Sales.

Aquest serà un festival de poesia internacional i multidisciplinari, amb més de 150 participants entre poetes, músics, creadors i lectors, i també un festival divers, amb més de 27 activitats entre recitals, concerts, espectacles de dansa, vídeo i il·lustració o taules rodones.

L’accés als espais serà amb reserva prèvia: a partir del 5 d’octubre es podran reservar les entrades per assistir a les activitats.